Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Aanmelden

Leveranciers

Ahrend Inrichten B.V.

In zorgstellingen staat tevredenheid van bewoners, patiënten, personeel en bezoekers centraal. Zij moeten zich er thuis voelen. Dat is ook het uitgangspunt van Ahrend bij de inrichting van zorginstellingen.​

AON Risk Services

Dagelijks worden beslissingen genomen die effect kunnen hebben op uw organisatie. Hoe herkent u risico’s, maakt u ze beheersbaar en kunt u ze afdekken? Aon Nederland levert graag een bijdrage met advies over verzekerbare en onverzekerbare risico's.

Arjo Nederland BV

​ArjoHuntleigh, onderdeel van de wereldwijde Getinge Groep, draagt bij aan de verbetering van kwaliteit en efficiency van zorginstellingen door het leveren van geïntegreerde zorgoplossingen.

Arla Foods

Een vertrouwde naam met een sterk assortiment: de van oudsher eerlijke, heerlijke en vertrouwde zuivelproducten van Melkunie en de 100% natuurlijke zuivel van Arla.​​​​​​​​​

Asito B.V.

Goede schoonmaak vraagt een professionele en oprechte belangstelling voor jouw organisatie. Inspelen op de bedrijfscultuur, lokale omstandigheden en samen zoeken naar duurzame oplossingen. Asito is jouw betrouwbare partner voor van facilitaire dienstverlening in ziekenhuizen, zorginstellingen, kantoren, scholen, transport en recreatie.

AURiX b.v.

AURIX bespaart u een groot deel van de kosten en inspanningen rondom autolease door u te ondersteunen  of werkzaamheden helemaal voor u uit handen te nemen. AURIX is een professionele inkooporganisatie gespecialiseerd in mobiliteitsvraagstukken.

BCC Business Elektro-Speciaalzaken B.V.

Every day: high service, low pricing. Deze bekende slogan maakt BCC met deze Intrakoop-overeenkomst meer dan waar. Tegen gegarandeerd de beste business prijzen kan BCC Business landelijk, vaak binnen 24 uur, al uw gewenste elektronica leveren en installeren.

Brocacef Ziekenhuisfarmacie

Brocacef Ziekenhuisfarmacie is deskundige op het gebied van ziekenhuis- en instellingsfarmacie. Haar visie is de farmaceutische dienstverlening zo doelmatig mogelijk en op maat in te richten naar de specifieke wensen en behoeften van de klant.

Brocacef Zorglogistiek

Inkoop en logistiek is meer dan het kopen en laten afleveren van producten. U kunt veel geld besparen door oog te hebben voor integrale kosten en zo efficiënt mogelijk werken. De Intrakoop-overeenkomst met Brocacef Zorglogistiek speelt daarop in.

CêlaVíta Foodservice

CêlaVíta Foodservice ontwikkelt producten met de behoeften van professionele koks voor ogen. Vanaf teelt tot en met de levering stelt deze Intrakoop-leverancier alles in het werk om de constante kwaliteit van het gehele assortiment te borgen.

Chubb Fire & Security

Optimale beveiliging vraagt om een combinatie van de beste beveiligingsproducten en ondersteunende diensten. De gedreven professionals van Chubb Fire & Security lopen voorop in klantgerichtheid én innovatiekracht.

Diversey

Strikte hygiëne handhaven heeft de hoogste prioriteit in de gezondheidszorg. Een schone omgeving is geen vraag, eerder een vereiste. Uw patiënten, bewoners, bezoekers en medewerkers hebben er recht op.

Eneco Zakelijk B.V

Eneco is een van de grote energiebedrijven in Nederland, door consumentenorganisaties en Ngo’s erkend als koploper in duurzame energie en energietransitie. De dienstverlening omvat niet alleen de productie en levering van elektriciteit, gas en warmte. Eneco helpt je ook je gebouwen te verduurzamen. Eneco is al jaren samenwerkingspartner voor de leden van Intrakoop, kent de ontwikkelingen in de zorgsector als geen ander en kan vanuit die diepgaande kennis van zaken adequaat op al je vragen reageren.

Essent B.V.

Met Essent als leverancier kunt u rekenen op gunstige condities en goede service. Essent zorgt voor een snelle afhandeling van al uw vragen. Voor vragen over uw factuur, kunt u een beroep doen op factuurspecialisten.

Essity Tena

Een breed assortiment incontinentie-, was- en huidverzorgingsproducten in tal van varianten en verpakkingen tegen goede condities. Dát is uw voordeel als Intrakoop-lid bij deze overeenkomst. SCA Health and Medical Solutions is marktleider op het gebied van hygiëneproducten.

Essity Tork

De SCA groep is een internationale speler op het gebied van hygiëne en papier. Het merk Tork biedt een breed assortiment hygiëneproducten en diensten binnen het Away- From-Home-kanaal. Tork levert wereldwijd aan klanten in de gezondheidszorg.

Gom Schoonhouden B.V.

Gom ZorgSupport is een specialist in het schoonhouden van zorginstellingen. Gom ZorgSupport onderscheidt zich door een betrokken en efficiënt uitgevoerde dienstverlening, die aansluit bij de behoeften van de patiënt of cliënt.

Grohe Nederland B.V.

Hygiëne, veiligheid, bedieningscomfort en betrouwbaarheid. Het zijn de belangrijkste uitgangspunten voor sanitair producten in uw zorginstelling. Grohe weet dat als geen ander. Het bedrijf is wereldwijd een van de toonaangevende producenten van hoogstaande producten voor badkamers, toiletten en keukens.

Hago Zorg B.V.

Hago zorgt dagelijks voor ruim 2.000.000 m2 schone ruimte en omgeving. In de gezondheidssector - waar een gespecialiseerde vorm van schoonmaak vereist is en kwaliteit van levensbelang - bedient Hago meer dan de helft van de ziekenhuizen.

Hellemans Consultancy B.V.

​Hellemans Consultancy levert managers voor het oplossen van energievraagstukken op financieel, technisch en organisatorisch gebied. Onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar. Het bedrijf levert transparante energieoplossingen aan diverse organisaties: van midden- en kleinbedrijf, inkoopcombinaties, overheidsinstellingen, organisaties in de gezondheidszorg en het onderwijs tot grote industriële concerns en zakelijke dienstverleners. 

Hero Nederland B.V.

Hero gelooft in de kracht van fruit. Het is lekker, het is voedzaam, zit vol met vitaminen en het ziet er prachtig uit. Niets meer aan toevoegen zou je zeggen. En dat doet Hero dus ook zo min mogelijk.

Huuskes

Met gemak smakelijk eten. Onder dat motto biedt Huuskes u een totaalpakket van vers-, DKW-, convenience- en diepvriesproducten. Meer dan alleen een grootleverancier is Huuskes steeds vaker een volwaardige specialistische partner.

Innax Gebouw & Omgeving B.V.

In het facilitaire budget van  zorginstellingen zijn energiekosten substantieel. Deze kosten  kun je  bij uitstek met weinig inspanning  beïnvloeden. Het  dienstenaanbod  van INNAX voor energiebesparing en duurzame energievoorziening voor de zorg is hier volledig op afgestemd. En elke euro die niet aan energie wordt besteed, kan  je instelling aan andere zaken  uitgeven.

InvoiceSharing B.V

InvoiceSharing is een online platform waarmee u digitale facturen  kunt verzenden en ontvangen. Dit platform maak het mogelijk om elektronische facturen direct van het systeem van de verzender in het systeem van de ontvanger te plaatsen. Invoice Sharing streeft naar een wereld zonder papieren facturen.

ISS Healthcare

ISS is marktleider op het gebied van schoonmaakdiensten in de gezondheidssector en richt zich daarnaast op ondersteunende facilitaire diensten. Zo kunt u zich richten op uw kernactiviteiten van geneeskunde en verzorging.​​​

Izico

Onder het A-merk Beckers biedt Izico een uitgebreid kwaliteitsassortiment aan. Variërend van traditionele en internationale snacks tot volledige maatijdcomponenten.

Jacobs Douwe Egberts Professional

Centraal in de ambitie van Jacobs Douwe Egberts Professional staat om voor uw cliënten, gasten en medewerkers de dagelijkse momenten waardevoller te maken met de lekkerste koffie en thee. Deze Intrakoop-leverancier weet als geen ander hoe waardevol koffie en thee zijn voor mensen gedurende de dag. Een lekkere start van de dag, een moment van rust, een moment met elkaar, een verwenmoment.

King Nederland B.V.

King Nederland is totaalleverancier van hygiëneproducten, schoonmaakartikelen, tableware, medische en facilitaire disposables. King onderscheidt zich door altijd op zoek te gaan naar besparingen of kwaliteitsverbeteringen in de logistieke keten en biedt daarmee toekomstgerichte modulaire oplossingen.

KPN Koninklijke KPN N.V.

KPN is een van de toonaangevende leveranciers van telecommunicatie en IT-diensten in Nederland, ook voor de zorg. Intrakoop werkt samen met KPN voor zowel vaste als mobiele telefonie en geïntegreerde vast/mobiel-oplossingen.

LEDVANCE Benelux B.V.

LEDVANCE is een wereldleider in zowel innovatieve verlichting als intelligente en genetwerkte verlichtingsoplossingen (Smart Home). Het bedrijf is ontstaan vanuit OSRAM en combineert traditionele algemene verlichting met moderne, geavanceerde verlichtingstechnologieën.

LipsPlus B.V.

LipsPlus (voorheen SynergyHealth) is een van dé landelijke dienstverleners, als het om textielverzorging gaat. Volledig gespecialiseerd in full-service dienstverlening voor de intra- en extramurale gezondheidszorg. U krijgt gegarandeerd een effectieve en efficiënte textielverzorging. ​

Lyreco Nederland BV

Lyreco biedt u een ruim assortiment kantoor- en werkplekbenodigdheden. Van papier en pennen tot schoonmaakmateriaal en drukwerk. De logistieke verwerking is volledig in eigen beheer en er worden per jaar zo’n 1,25 miljoen leveringen verwerkt. Daarbij realiseert Lyreco een uitlevergraad van 99,4%  op basis van ‘vandaag besteld, morgen in huis’.  ​​​​

Manutan B.V.

Manutan biedt u diverse mogelijkheden voor uw kantoor- en magazijninrichting. U bent verzekerd van de best mogelijke productselectie en u krijgt gegarandeerd waar voor uw geld. Ook levert dit bedrijf razendsnel uit voorraad.

Medicatie + Zorg (Mosadex Groep)

Medicatie + Zorg, onderdeel van de Mosadex groep, is een landelijke coöperatie met lokale instellingsapotheken. U profiteert van de praktische en de economische voordelen van een brede oplossing op maat van een betrouwbare partner. Tegelijkertijd behoudt u het gemak, de flexibiliteit en de zekerheid van de ondersteuning door uw lokale apotheker op het gebied van spoedmedicatie, magistrale receptuur en farmacotherapeutisch overleg.

Mediq Apotheek

Mediq levert als internationale onderneming medische hulpmiddelen, geneesmiddelen en bijbehorende zorg. Van fabrikant tot patiënt. Direct aan huis, zo nodig met verpleegkundige begeleiding, en via professionele afnemers als ziekenhuizen en andere zorginstellingen of via Mediq Apotheek.

Mediq Medeco

Mediq Medeco heeft meer te bieden dan een uitgebreid assortiment van eigen merken en concepten op het gebied van verplegings- en verzorgingsartikelen. Het bedrijf ontwikkelt innovatieve concepten voor de hele zorgketen.

Mondial Movers B.V.

Mondial Movers is een verhuisorganisatie met 28 vestigingen door heel Nederland. Er is dus altijd een Mondial-verhuisbedrijf bij u in de buurt. De afgelopen jaren heeft Mondial Movers zich gespecialiseerd in 'zorgverhuizingen'.

Nestlé Health Science

Nestlé Health Science ontwikkelt klinische voedingen: lekker van smaak door het Foodservice Concept. Bovendien leveren de ziektespecifieke voedingen een positieve bijdrage aan het welzijn van uw cliënten.

Nuon Sales Nederland

Nuon heeft een vooraanstaande positie op de Nederlandse Energiemarkt. Nuon produceert en levert elektriciteit, gas, warmte en koude. Ook biedt Nuon zijn klanten een breed scala aan energiebesparende producten en diensten aan en is betrokken bij tal van technische innovaties op energiegebied.

Office Depot B.V.

Office Depot is wereldwijd een van de marktleiders in kantoorartikelen en -oplossingen. Als totaalleverancier biedt Office Depot u als Intrakoop-lid een breed assortiment kantoorartikelen en aanverwante producten als computersupplies, datamedia, computertoebehoren en papier.

Papyrus Groep Nederland B.V.

Papyrus Office is onderdeel van de stabiele, dynamische pan-Europese organisatie Papyrus. ‘Supporting you’ is hun missie; maatwerk en efficiency hun kenmerken. Denk hierbij aan het afstemmen van processen, het realiseren van kortere doorlooptijden en het vereenvoudigen van de administratie.

Philips Lighting B.V

Verlichting voor zorginstellingen en kantoren vervult een sleutelrol bij het scheppen van een stimulerende omgeving waar mensen op hun best zijn. Doel is meerdere verlichtingseffecten te creëren die de omgeving tot leven wekken. U kunt daarom bij Philips terecht voor de nieuwste innovaties in LED-oplossingen en diverse soorten lichtbronnen en armaturen.

Protinus IT BV

Protinus IT werkt namens Intrakoop met u samen om op een slimme manier invulling te geven aan de voorziening in uw ICT-behoeften. Zodanig dat deze echt bijdraagt aan de flexibiliteit en wendbaarheid van uw organisatie. Zonder beperkingen maar wel 100% gemanaged.

PZEM

Vanaf 1 maart 2017 is DELTA NV en DELTA Energy B.V. overgegaan op de naam PZEM. PZEM richt zich op productie, handel én levering van energieproducten en diensten op de zakelijke markt. In een dynamische energiemarkt is deze leverancier een stabiele factor. Dit is altijd zo geweest.

Raetsheren van Orden B.V.

De adviseurs van Raetsheren van Orden helpen u bij uw verzekerings- en risicomanagementbeleid en inkoopstrategie voor uw verzekeringsportefeuille. Samen met u maakt Raetsheren van Orden uw risico’s inzichtelijk en ondersteunt u met het creëren van maatwerkoplossingen.

Randstad Groep Nederland

Heb je behoefte aan flexibele arbeidskrachten? Randstad, Tempo-Team en Yacht helpen je bij de werving en selectie van flexibele arbeidskrachten en professionals en voorzien in vaste en tijdelijke vacatures. De gespecialiseerde intercedenten en consultants kennen de zorg- en welzijnssector als geen ander.​​​​​​​

Recticel Nederland B.V.

Uw cliënten en bewoners brengen veel tijd liggend door. Het is daarom van belang niet zomaar een matras, boxspring of bedbodem te kiezen. Recticel Foam for Care biedt een uitgebalanceerde en complete collectie matrassen en matrasdragers naar ieders persoonlijke wensen.

Renewi

Renewi neemt u de zorg voor afval graag uit handen, met oog voor efficiency, kostenbeheersing én milieu. Zij heeft een scala aan specialistische inzamelmiddelen die gemakkelijk zijn in gebruik en daarmee tijd en kosten besparen.

Rentex Floron

Rentex Floron is het grootste zelfstandige wasserijbedrijf van Nederland en is gespecialiseerd in het verwerken van textiel uit de gezondheidszorg. Maar zij zijn meer dan dat. Rentex Floron biedt een totaalpakket op het gebied van textielbeheer en het reinigen daarvan.

Smilde Foods B.V.

Smilde Foods biedt onder de naam Fano lekkere koelverse maaltijdsalades, brood- en toastsalades en sauzen. Daarnaast biedt zij onder de namen Bebo en Romi een uitstekend assortiment margarineproducten, frituuroliën en mono-oliën. Kwaliteitsproducten voor bakken, braden, frituren en smeren.

Staffing Management Services

Hebt u tijdelijke vacatures in uw instelling? Hoe komt u dan snel in contact met de beste man of vrouw om die vacatures te vervullen? En houdt u grip op het complexe inhuurproces van tijdelijk personeel?

Stegman Groothandel B.V.

Stegman Groothandel BV is een moderne onderneming die al 25 jaar gespecialiseerd is in het verzorgen van kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Ook voor relatiegeschenken, Pasen, dag van de zorg, verjaardagen, Sinterklaas en jubilea bent u bij Stegman aan het juiste adres.

Stichting Veiligvoedsel.NL

Stichting Veiligvoedsel.nl heeft de expertise om uw veiligvoedsel-productie-eisen om te zetten naar een werkbaar managementsysteem. Dit bespaart uw instelling geld en levert een positieve bijdrage aan uw uitstraling.

Tblox BV

Intrakoop wil het inkopen voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom heeft Intrakoop, in samenwerking met TBlox, een uniek bestelsysteem geïntroduceerd: Intrakoop E-inkopen. Met een speciaal zorgpakket kunt u uw gehele inkoopproces optimaliseren. Van inkopen tot en met betalen!

Technische Unie B.V.

Hebt u technische installatiematerialen en product- en commerciële handelsinformatie nodig? Dan bent u bij de Technische Unie aan het juiste adres. Voor producten op het gebied van elektrotechniek, datacommunicatie, licht, sanitair, leidingen, dakbedekking, verwarming, ventilatie, gereedschap en stekkerklare apparatuur. ​​

Textielreiniging "Het Springendal"

Springendal is een toonaangevende organisatie op het gebied van textielreiniging en richt zich vooral op verzorgings- en verpleeghuizen, ziekenhuizen en GGZ-instellingen. Al 125 jaar lang. Met als missie u tijd, zorg en vooral geld te besparen.

Top Bakkers B.V.

Top Bakkers biedt naast een grote variatie aan dagelijks ovenvers brood, banket, bake-off producten en gebak en regionale specialiteiten ook dagvers belegde broodjes en lunchpakketten via haar zelfstandige werkmaatschappij Lunch Service Nederland.

Van Hoeckel, Partner in Food Care

Van Hoeckel is een landelijke totaalleverancier voor de institutionele markt en is uitgegroeid tot een partner in food care. Een partner die als Sligro-dochter kan profiteren van de capaciteiten en kennis van de Sligro Food Group en met u meedenkt op diverse gebieden.

Verscentrum Nederland

Retailspecialist Verscentrum Nederland biedt een unieke totaaloplossing voor eten en drinken in de zorg.

Vrumona Quality Drinks B.V.

Een breed assortiment frisdranken, vruchtensappen en mineraalwaters in tal van smaken en verpakkingen tegen scherpe prijzen. Dát is uw voordeel als Intrakoop-lid bij deze overeenkomst.

Welzorg Nederland B.V.

Welzorg geeft advies en verzorgt de levering, de aanpassing, het depotbeheer en de kalibratie van een breed assortiment verpleegkundige hulpmiddelen en medische apparatuur.

Williamson Dickie Nederland B.V.

Bent u op zoek naar comfortabele en functionele dienstkleding voor uw medewerkers? Kleding met een optimale Total Cost of Ownership? Logistiek en industriële bewassing stellen  specifieke eisen aan de modellen en kwaliteit van de stoffen.

Zuivelhoeve

Mensen laten genieten van het beste en meest verse dat het platteland te bieden heeft. Dat is waar de Zuivelhoeve dagelijks naar streeft. De producten van Zuivelhoeve zijn lekker dik en rijk van smaak, zonder toevoeging van vet, en ook erg geschikt voor mensen met slikproblemen.

Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Foodservice heeft voor jou een boterhambeleggend assortiment traditionele vleeswaren, kaas en smeerbaar broodbeleg met een heerlijke smaak en toegankelijk voor een breed publiek.

Intrakoop nieuws


Leveranciers Leveranciers